Samenwerking DEOS Nederland

De producten en systemen van DEOS-AG uit Rheine Duitsland worden in Nederland vertegenwoordigd door DEOS Nederland BV.

Van meet- en regelproducten tot en met het leveren van turn-key maatoplossingen staan wij u met geselecteerde specialisten bij. U kiest zelf welke oplossing voor u het beste past of het voordeligste is, zonder daarbij gebonden te zijn aan één partij.

De mogelijkheden zijn onbegrensd, te denken valt onder andere aan:

  • U koopt de DEOS producten rechtstreeks bij de bron en u verzorgd zelf de inbouw, software-engineering en het inbedrijfstellen.
  • U koopt de DEOS producten rechtstreeks bij de bron en de gehele projectbegeleiding tot en met het inbedrijfstellen kunt u uitbesteden aan één van de geselecteerde DEOS specialisten.
  • De meet- en regeltechniek inclusief GBS systeem voor een project wordt in zijn geheel door één partij geleverd, een turn-key oplossing tot en met de oplevering.
  • De meet- en regeltechniek inclusief GBS systeem voor een project wordt in zijn geheel door één partij geleverd, met daaraan gekoppeld een onderhouds- of beheerscontract voor de periode na de oplevering.

Naast het verzorgen van de regeltechnische oplossing met de DEOS apparatuur zijn wij ook in staat om koppelingen tot stand te brengen met verschillende externe systemen.
Wij kunnen er voor zorgen dat de verschillende systemen in uw gebouw met elkaar kunnen communiceren ook al werken deze met een andere communicatie protocol (voorbeelden zijn BACnet, KNX/EIB, M-bus, CAN-bus, MOD-bus, Genibus).

Meer informatie:

DEOS-Nederland BV

DELTECS Control Systems

Bekijk de hypermoderne productiefaciliteiten van DEOS AG in Rheine: